Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Het Acute Boekje herzien

Het Acute Boekje herzien

Het Acute Boekje herzien

In 2009 bracht de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV) het Acute Boekje uit. Recent is het boekje herzien.

Om een continue update mogelijk te maken is de vernieuwde inhoud alleen nog via een nieuwe digitale webapplicatie beschikbaar. De webapplicatie is benaderbaar via mobiele telefoon, tablet en PC.
Functionaliteiten zijn onder andere een geïntegreerde zoekfunctie, mogelijkheid tot het leveren van feedback per onderdeel en crosslinks tussen de verschillende onderdelen in het Acute Boekje en naar andere richtlijnen/publicaties.

In de webapplicatie kunt u de datum van de laatste update per onderdeel goed terug vinden.

Gezien de herziene inhoud van het Acute boekje wordt u dringend verzocht om de uitgave uit 2009, zowel in boekvorm als de verouderde app, niet meer te gebruiken.

Voor iedereen: digitaal en kosteloos
In tegenstelling tot de uitgave van 2009 is de vernieuwde versie door iedereen kosteloos te gebruiken. Hiervoor dient u een account aan te maken. Heeft u zich al geregistreerd?

Wanneer u zich registreert, heeft u de mogelijkheid om per onderdeel feedback te geven, u kunt aangeven wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden van updates en u kunt bepaalde onderdelen als favoriet aanmerken.

Uw input blijft van belang
Graag ontvangt de NIV alleen uw input op de inhoud en de functionaliteit van de webapplicatie, maar vernemen ook graag uw eventuele wensen op info@hetacuteboekje.nl

www.hetacuteboekje.nl