Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

08-11

De richtlijn acute diverticulitis is vanaf heden beschikbaar via de richtlijnendatabase (klik hier). De herziening van deze richtlijn is onder voorzitterschap van prof.dr. M.A. Boermeester tot stand gekomen met subsidie van de Stichting Kwaliteitsgelden Medisch Specialisten (SKMS).

25-10

Geacht NvvH-lid,

 

Graag zou ik u mijn digitale proefschrift toezenden, getiteld 'New Insights in Neuropathic Abdominal Wall and Groin Pain Syndromes'. Binnen de chirurgie een interessant document over de stand van zaken betreffende het anterior cutaneous nerve entrapment syndrome (ACNES) en postoperatieve liespijn, welk wellicht aandacht in uw nieuwsbrief behoeft.

 

23-10

De Federatie Medisch Specialisten schrijft in een brief aan de Tweede Kamer dat zolang Minister Bruins met het oog op adequate koppeling van epd’s géén voorwaarden stelt aan ict-leveranciers, de zorgsector ondanks alle inspanningen achter de feiten aan blijft lopen. Lees Skipr

18-10

U kunt uw publicatie tot 1 december 2018 insturen naar heelkunde

Een onafhankelijke en deskundige vakjury zal vervolgens uit de voorgedragen inzendingen een top 3 selecteren. De winnaar van deze top 3 zal bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in juni 2019.

Meer informatie 

17-10

Graag vragen wij 5-6 minuten van uw tijd voor een enquête van 8 korte vragen naar uw ideeën over de zorg en regievoering voor patiënten met multimorbiditeit in de tweede lijn. De link naar de enquête, via Surveymonkey, vindt u hier:

https://nl.surveymonkey.com/r/8V333CZ

21-09

De OTA heeft ons deze week laten weten dat er nog twee plaatsen zijn vrij gekomen, waarvoor wij vanuit Nederland kandidaten mogen voordragen!

 

13-09

Tijdens de ALV van 25 mei jl. zijn de certificeringsreglementen voor alle subverenigingen goedgekeurd; de nieuwe reglementen zijn per 1 september jl. van kracht en staan op heelkunde.nl. Hiermee is ook het indienen van een certificeringsaanvraag middels de langverwachte ‘zij-instroomregeling’ mogelijk. 

Wij adviseren u om voorafgaand aan uw (her)certificeringaanvraag het bijgaande stroomdiagram te raadplegen. Dit helpt u bij het maken van de juiste keuzes.  

Pagina's