NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

Cursorisch onderwijs

Het CASH-onderwijs is in ontwikkeling en wordt afgestemd op het opleidingsplan Heelkunde. Het CASH-onderwijs sluit aan op SCHERP 2.1 en leidt aios op tot wat de chirurg anno 2030 in huis moet hebben.

Naast het CASH-onderwijs zal het regionale onderwijs een belangrijke rol spelen bij de opleiding van de aios. Ook volgen aios in de eerste twee jaar een ALTS-, FCCS- en OTC- of AO-cursus. Daarnaast wordt gedurende de gehele opleiding jaarlijks in april en oktober een voortgansgtoets m.b.t. het kennisniveau afgenomen.

LET OP: Indien nodig, verzoeken wij je om de cursus zelf te declareren bij de desbetreffende persoon/afdeling binnen je instelling. Het is helaas niet mogelijk om facturen aan te passen. 

Direct naar

Inschrijven
Aios met een lidmaatschap van de NVvH waarvan het actuele opleidingsschema bekend is, ontvangen automatisch een uitnodiging voor de CASH-cursussen. Aios in vooropleiding bij de heelkunde kunnen hun contactgegevens inclusief start- en einddatum opleiding en opleidingsrichting doorgeven via opleiding@heelkunde.nl. Zij ontvangen daarna ook een uitnodiging voor de relevante cursussen. 

Geef wijzigingen door
Wijzigingen in het opleidingsschema, (ziekenhuis)mailadres/mailgegevens of differentiatie? De NVvH blijft graag op de hoogte. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven via de e-mail naar opleiding@heelkunde.nl.

Opbouw Cursorisch onderwijs
Opleidingsjaar
Organisatie