NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

CASH 2 TR-2 (Facultatieve cursus)

Opbouw Cursorisch onderwijs
Opleidingsjaar
Organisatie
CASH 2 TR-2 (Facultatieve cursus)
Februari 2025
Opleiding
jaar 2, 3, 4
Organisatie

Welkom bij de CASH-cursus TR-2 voor de Heelkunde met als onderwerp Traumachirurgie.

Traumachirurgie is één van de meest dynamische vakken in de geneeskunde. Samenwerking met alle denkbare disciplines is een van de punten die het vak zo veelzijdig maken. De CASH module Traumachirurgie verdiept zich in de diverse aspecten van het vak en vormt een mooi overzicht van een aantal zaken waar een traumachirurg zich dagelijks mee bezig houdt.

Van de stressvolle momenten op de trauma- en operatiekamer bij de verbloedende patiënt, de complexere letsels van de extremiteiten en de wervelkolom tot aan de revalidatie van deze patiënten na dat zij het ziekenhuis verlaten. Vanuit het hele land zijn experts uitgenodigd om deze punten te belichten en alle mogelijke vragen te beantwoorden. Centraal staan de punten samenwerking en leiderschap, want als traumachirurg ben je de dirigent van zorg bij de potentieel zwaargewonde patiënt. De cursus kent een sterk interactief karakter. Daarom is het van belang deze goed voor te bereiden door de opgegeven literatuur echt tevoren door te nemen.

Hieronder vindt u een overzicht van de cursusdata. Zodra de inschrijving open gaat, ontvangen de genodigde aios een uitnodigings e-mail. Als eerste op de hoogte zijn van de opening van de inschrijving van een specifieke cursusdata? Klik op de interesse knop.

Geen gegevens gevonden