Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Cursorisch Onderwijs

Cursorisch Onderwijs

In november 2011 is het nieuwe curriculum van start gegaan onder de naam CASH (Cursorisch onderwijs AioSHeelkunde) onder verantwoordelijkheid van de Commissie van Advies (CA-CASH). Het onderwijs is gericht op het verkrijgen van de noodzakelijke basiskennis en ontwikkeling van vaardigheden, maar dekt niet het gehele plan SCHERP. Naast de CASH zal het regionale onderwijs dus een belangrijke rol blijven spelen bij de opleiding van de AIOS. Ook moet de AIOS gedurende de gehele opleiding jaarlijks een kennistoets afleggen.

Opbouw Cursorisch Onderwijs

    Opleidingsjaar Organisatie
CASH-1 Basiscursus 1 + 2 CA-CASH
CASH-2 Gevordendencursus 3 + 4 CA-CASH
CASH-3 Differentiatiecursus 5 + 6 Subverenigingen i.s.m. CA-CASH
CASH-3 Finalistentrack 5 + 6 CA-CASH
Kennistoets ABSITE en SCORE 1 t/m 6 Lokaal

   

Cursusdata         
Klachtenprocedure     
               

Inschrijven CASH

De inschrijvingen voor de CASH cursussen geschieden via uw lidmaatschap van de NVvH/VAGH. Wanneer u lid bent en uw opleidingsschema bij de NVvH bekend is, ontvangt u automatisch een uitnodiging voor de juiste CASH cursussen.
Bent u in vooropleiding bij de heelkunde en geen lid van onze vereniging, dan wordt u vriendelijk verzocht om u op te geven voor de CASH 1.1 (basiscursus) en 1.2 (basisprincipes oncologie) via opleiding@heelkunde.nl. Wij hebben dan uw naam, mailadres, startdatum opleiding en opleidingsrichting nodig.

Basisexamen Heelkunde

Alle assistenten in (voor)opleiding heelkunde zijn verplicht om in het eerste of tweede jaar van de opleiding het basisexamen af te leggen. Dit examen wordt georganiseerd door het Collegium Chirurgicum Neerlandicum. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van het CCN.

Let op!

Bij wijzigingen in uw opleidingsschema, (ziekenhuis)mailadres/mailgegevens en uw differentiatie blijft de NVvH graag op de hoogte. Gevraagde gegevens zijn nodig om u voor de juiste CASH-cursussen uit te kunnen nodigen. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven via de e-mail naar nvvh@heelkunde.nl