NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

26 oktober 2023

Wie krijgt de Innovatieprijs Heelkunde 2023? Breng nu uw stem uit!

Tijdens de Najaarsdag op 24 november aanstaande wordt voor de eerste keer de Innovatieprijs Heelkunde uitgereikt. Vier genomineerden strijden om deze eervolle prijs en een geldbedrag van € 2000,-.
Welk initiatief vindt u het meest innovatief? Wie krijgt de Innovatieprijs Heelkunde 2023? Dat bepaalt u! Wij nodigen u uit om uw stem uit te brengen.

De vier genomineerden:

Hoe kan ik stemmen?
Als lid van de NVvH wordt u eenmalig in de gelegenheid gebracht om uw stem op één van deze genomineerden uit te brengen. Bedenk dus vooraf goed wie uw stemt verdient! Misschien bent u in de verleiding om meerdere keren in te loggen om uw stem uit te brengen op uw favoriete kandidaat? Dat heeft geen zin; wij tellen uw stem één keer mee. Ook als u niet kunt kiezen en uw stem op meerdere kandidaten uitbrengt bepalen wij voor u dat diegene op wie u als eerste stemt uw steun krijgt.  

Achtergrond
In april 2023 hebben wij alle leden van de NVvH geattendeerd om mee te dingen naar de Innovatieprijs Heelkunde. Deze prijs is een nieuw initiatief gericht op het stimuleren, belonen en zichtbaar maken van heelkundige innovaties. De Innovatieprijs is een tweejaarlijkse prijs die voor de eerste keer wordt uitgereikt tijdens de Najaarsdag 2023. Uit elf inzendingen heeft de Werkgroep Innovaties vier inzendingen genomineerd; beoordelingscriteria die vooraf zijn opgesteld waren leidend.