NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

05 juli 2023

Aankondiging Commentaarfase (nieuw) Strategisch Beleidsplan 2024 - 2028

Strategisch Beleidsplan NVvH 
Met een Strategisch Beleidsplan presenteert de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde haar strategische agenda en geven wij als chirurgen een antwoord op de grote maatschappelijke uitdaging die ontstaat door de groeiende zorgvraag en toenemende complexiteit. 

Afgelopen 1,5 jaar is gestart met het verkennen van de nieuwe strategische horizon van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde voor de jaren 2024 tot en met 2028. Tijdens diverse bijeenkomsten is de verzamelde informatie en input uit de dialoog met velen van u samengevoegd in een concept Strategisch Beleidsplan 2024 - 2028 versie 1.0. 

Commentaarfase: 6 weken
Aankomende week zal het Bestuur met veel genoegen het concept aan haar leden ter becommentariëring voorleggen en vraagt daarbij om input op hoofdlijnen en inhoud. De uiterste reactietermijn om mee te denken met de strategische richting van de Vereniging is 18 augustus 2023.  

Invitational Conference
Na een professionele redactieslag zal het concept Strategisch Beleidsplan 2.0 gepresenteerd worden tijdens een Invitational op 26 september.    

Op 26 september organiseren wij een feestelijke bijeenkomst waarin wij een aantal externe partijen en zo'n 110 leden vragen om te reflecteren op het concept 2.0. Het onderwerp van deze bijeenkomst zal de toekomstige strategie en het beleid met betrekking tot chirurgische zorg in Nederland zijn en gaan wij gaan dan in op het Strategisch Beleidsplan 2.0. Aan alle vakgroepvoorzitters is gevraagd om een afvaardiging van 1 of 2 collega’s voor deze bijeenkomst op te geven.  

Laatste woord aan de leden: ALV 24 november 2023
Na de Invitational Conference wordt het concept definitief gemaakt en als NVvH Strategisch Beleidsplan 2024 – 2028 ter goedkeuring voorgelegd aan de leden in de Algemene Ledenvergadering op 24 november 2023.