NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

05 maart 2020

Werkgroep Innovatie - Last Call!!

Werkgroep Innovatie - Last Call!!

Wij zijn op zoek naar leden die willen meedenken over Innovatie. Bent u bezig met AI? Wearables? Medisch 3-D printen? Of met een andere innovatieve ontwikkeling die van betekenis is voor de heelkunde? Laat het ons weten! Ook zijn wij op zoek naar mensen die lid willen worden van de Werkgroep Innovatie. Deze (nieuw op te richten) Werkgroep gaat actief aan de slag met Innovatie en adviseert het bestuur van de NVvH op dit onderwerp.

Wat moet ik doen?

Graag nodigen wij u uit om via https://form.jotform.com/200411973281045 een korte vragenlijst in te vullen. Via deze vragenlijst krijgen wij zicht op de innovatieve initiatieven waarbij u betrokken bent. Een aantal (kansrijke) initiatieven worden door ons benaderd met de vraag om zich te presenteren op onze website en in onze nieuwsbrief. Ook als u lid wilt worden van de Werkgroep Innovatie kunt u dit laten weten door deze vragenlijst in te vullen.

Toelichting

Het Algemeen Bestuur van de Heelkunde wil graag actief met het thema Innovatie aan de slag. Daarom is dit onderwerp opgenomen in het NVvH Strategisch Beleidsplan 2020 – 2024 dat u recentelijk van ons heeft ontvangen.

Voor de Werkgroep Innovatie zoeken wij maximaal 12 leden. Wij vinden het o.a. belangrijk dat alle subverenigingen vertegenwoordigd zijn en dat meerdere innovatie invalshoeken geborgd zijn. De voorbeelden die wij op onze website zullen plaatsen, moeten: écht innovatief zijn, van betekenis zijn voor de patiënt en voor de chirurg, duurzaam zijn en zo mogelijke leiden tot kostenreductie. Ook hier vinden wij het belangrijk dat alle subverenigingen vertegenwoordigd zijn.

Wacht niet te lang

Wij verwachten dat er veel belangstelling is. Wacht daarom niet te lang met invullen! Tot uiterlijk 12 maart aanstaande kunt u reageren.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met Hillie Beumer. E: h.beumer@heelkunde.nl M 06 25036419

Wij rekenen op u!