NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

CASH 2 NTS (Verplichte cursus)

Opbouw Cursorisch onderwijs
Opleidingsjaar
Organisatie
CASH 2 NTS (Verplichte cursus)
13 juni 2023
Opleiding
jaar 2, 3, 4
Organisatie

Welkom bij de CASH-cursus voor de Heelkunde met als onderwerp Non Technical Skills (NTS).

Deze CASH-cursus is gloednieuw en focust zich op de niet-technische vaardigheden voor chirurgen. Een lacune in het onderwijs die volgens de VAGH en de CA-CASH commissie nodig moest worden ingevuld.

Wat zijn deze NTS? Het zijn die vaardigheden die nodig zijn voor chirurgen in en rond de operatiekamer, namelijk situatiebewustzijn, besluitvorming, communicatie en teamwork, en leiderschap. Elk van deze categorieën heeft betrekking op een specifieke set vaardigheden die moet worden geoefend en verfijnd. Door inzicht te ontwikkelen in hoe we deze vaardigheden uitoefenen en door tools en technieken te identificeren om in de dagelijkse praktijk te integreren, kunnen we zowel menselijke fouten verminderen als de prestaties van ons en ons omringende team effectiever maken. 

Programma CASH 2 NTS

Hieronder vindt u een overzicht van de cursusdata. Zodra de inschrijving open gaat, ontvangen de genodigde aios een uitnodigingse-mail. Als eerste op de hoogte zijn van de opening van de inschrijving van een specifieke cursusdatum? Klik op de interesse knop.

Data Cursusomschrijving vrij/max
13 juni 2023 CASH 2 NTS (verplicht) 9 / 40 Inschrijven