NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

CASH 2 M&L (Facultatieve cursus)

Opbouw Cursorisch onderwijs
Opleidingsjaar
Organisatie
CASH 2 M&L (Facultatieve cursus)
2024
Opleiding
Organisatie

Welkom bij de CASH 2-cursus voor de Heelkunde met als onderwerp Management & Leiderschap. Tijdens de opleiding tot chirurg ligt de focus vooral op heelkundige vaardigheden en is er maar beperkt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van management en leiderschap. Hoewel in ons vak op vele momenten leiderschap van ons wordt verwacht om de dagelijkse omstandigheden zo optimaal mogelijk te beïnvloeden, ook in het belang van de patiënt, missen we zo veelal de vaardigheden die hiervoor nodig zijn.

Met het aanbieden van deze cursus willen we daar verandering in brengen. De CASH module Management & Leiderschap geeft een inkijk in wat je later als chirurg in je werkzame leven kunt tegenkomen en vormt een eerste introductie in de kennis en vaardigheden die nodig zijn om leiderschap te kunnen tonen op momenten dat de buitenwereld dat van ons verwacht. Verschillende onderwerpen worden hierbij belicht, waaronder de financiële aspecten van ons zorgstelsel, teamwerk, samenwerken en onderhandelen tijdens crisismomenten, omgaan met fouten en persoonlijk leiderschap,

Hieronder vindt u een overzicht van de cursusdata. Zodra de inschrijving open gaat, ontvangen de genodigde aios een uitnodigingse-mail. Als eerste op de hoogte zijn van de opening van de inschrijving van een specifieke cursusdata? Klik op de interesse knop.

Programma CASH 2 LEID

Geen gegevens gevonden