Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Vacature Strategisch communicatieadviseur

Vacature Strategisch communicatieadviseur

Vacature Strategisch communicatieadviseur

De NVvH, de wetenschappelijke beroepsvereniging voor chirurgen in Nederland, is op zoek naar

 

STRATEGISCH COMMUNICATIEADVISEUR (V/M) 
met hart voor marketing automation

32 uur per week, Utrecht
 

DE VERENIGING
De NVvH heeft de bevordering van de heelkunde in brede zin als doel. Bijna alle van de in Nederland geregistreerde en praktiserende chirurgen zijn lid van de NVvH (± 1200 chirurgen, 400 chirurgen in opleiding). 
De NVvH rust op de volgende pijlers: Continue Professionele Educatie, Kwaliteit & Veiligheid, Beroepsbelangen en ‘In verbinding met elkaar’. De NVvH heeft een Bestuur waarin de voorzitters van onze zeven subverenigingen zitting hebben. De NVvH kent veel actieve leden die in besturen en commissies participeren en vanuit daar een bijdrage leveren aan ons beleid. De vereniging wordt ondersteund door het NVvH bureau. De NVvH is lid van de Federatie Medisch Specialisten (FMS).

Belangrijk speerpunt in het strategisch beleidsplan 2016-2020 is de communicatie met en service aan de leden. In een wereld waarin klassieke communicatie principes verdwijnen, worden chirurgen gebombardeerd met informatie via een groot aantal kanalen en een veelheid van afzenders. Wij willen onze gevarieerde ledenpopulatie bereiken met gerichte en op hun specifieke behoefte afgestemde communicatie. De NVvH staat aan de vooravond van een nieuwe communicatiestrategie gebaseerd op de gedachte van marketing automation.
Ter ondersteuning van de Secretaris Communicatie en de directeur zoeken wij een pionier en verbinder met strategische vaardigheden gecombineerd met een hands on mentaliteit.

DE FUNCTIE
Op dit moment introduceren wij de nieuwe communicatiestrategie van de vereniging. Met o.a. een interactief verenigingsbreed innovatief digitaal platform waarin we CRM en CMS combineren, willen we de interactie met onze leden, commissies, subverenigingen ondersteunen. We willen boodschappen voor onze leden persoonlijk en relevant maken zowel qua inhoud, timing als kanaal, het in ontwikkeling zijnde dienstenpakket uitdragen en de binding van de leden onderling vergroten. Onze transitiemanager a.i. begeleidt de aanschaf, inrichting en implementatie van het CRM-CMS. Wij willen jou hier zo snel mogelijk bij betrekken zodat het ‘jouw’ systeem wordt. Jij bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en het beheer. Dat betekent dat jij een aantal collega’s functioneel aanstuurt bij het beheer.
 
Onze digitale communicatie met o.a. platform, social media, e-learning en WebTV combineren wij met traditionele en emotionele communicatie door het uitgeven van Jaarboek en tijdschrift (NTvH) en het organiseren van en congressen. Je werkt nauw samen met een redacteur van het NTvH. Je stuurt de projectleider van het externe congresbureau aan bij de organisatie van de twee grote verenigingscongressen. Onze directeur draagt deze verantwoordelijkheid aan jou over en laat jou zo snel mogelijk met haar meelopen op ons volgende congres eind november. Verder ben je betrokken bij verschillende projecten; je geeft hierbij communicatieadvies aan de bestuurder, directeur en collega beleidsadviseurs en neemt deel aan overleggen. Je bedenkt communicatiestrategieën en pakt uitvoerende werkzaamheden op en komt regelmatig met slimme ideeën. Ook ben je aanspreekpunt voor de pers en zorg je dat de woordvoering in goede banen wordt geleid.

Kortom, het communicatie- & eventmanagement van onze vereniging valt onder jou. Kern van jouw functie is de professionalisering en modernisering van de communicatie van de vereniging. Je legt verantwoording af aan de directeur van de NVvH.
 

HET PROFIEL
Je beschikt over een relevante HBO of WO-opleiding en ervaring als communicatieprofessional. Je hebt  visie op je eigen vak en verstand van ‘hoe communicatie werkt’.
Je hebt kennis van automation marketing en integratie van systemen, ervaring met CRM- en CMS-systemen en uitstekende vaardigheden op het gebied van online communicatie (inclusief social media).

Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de chirurgische beroepsgroep. Je bent een kei in het communiceren met een achterban en in staat om het verenigingsgevoel goed neer te zetten en over te brengen. Je beschikt over een goed ontwikkeld gevoel voor omgang met professionals en hebt plezier in het spel dat gespeeld wordt. Hierbij kan je onder tijdsdruk presteren en weet je om te gaan met onverwachte gebeurtenissen. Van deze dynamische omgeving krijg jij energie.
Ervaring met het te woord staan van de pers is een pré.

Het is belangrijk dat je je herkent in de volgende eigenschappen:

  • Strategisch denken in combinatie met hands on mentaliteit
  • Autonoom denken én doen op basis van interne en externe signalen
  • Sterk in prioriteren, praktisch versus strategisch
  • Teamplayer en verbinder met stevige persoonlijkheid die tegen directe feedback kan
  • Verbaal sterk en direct, zonder de relatie te schaden
  • Goed ontwikkelde adviesvaardigheden
  • Hoog niveau van schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden
  • Initiatiefrijk, creatief, flexibel en resultaatgericht
  • Servicegericht
  • Op korte termijn beschikbaar


AANBOD EN SOLLICITATIE

De functie is afhankelijk van ervaring ingedeeld in zaal 7-8 (Arbeidsvoorwaarden KNMG), minimaal
€ 4.200,-- maximaal  € 6.800,-- per maand bij een 40-urige werkweek, exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Verder biedt de NVvH een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Meer weten en/of solliciteren? Heb je vragen? We komen graag in contact met je: 030-28 23 327. Vraag naar transitiemanager Dorinne Mouw, Secretaris Communicatie Gijs van Acker (chirurg) of directeur Micky Cohen de Lara. Graag zien we jouw creatieve motivatie waarin je bovenstaand profiel laat terugkomen tegemoet! We ontvangen deze graag via nvvh@heelkunde.nl

 

 

Bemiddeling of acquisitie door derden of ZZP-ers n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld;

hier wordt niet op gereageerd.