NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

22 juni 2020

Opleidingsdag evaluatieonderzoek voor arts- onderzoekers / 19 november 2020

 

 

 

De eerste opleidingsmiddag voor arts-onderzoekers op 10 januari jl. is door jullie goed bezocht en positief beoordeeld! Er zijn ervaringen gedeeld, er is kennis vergaard en bovendien: velen van jullie hebben inspiratie opgedaan om vol passie door te gaan met jullie evaluatieonderzoek.

Op veler verzoek willen we nu een vervolg geven aan deze succesvolle middag. Hierbij willen we conform de feedback die we ontvingen, nog beter aansluiten bij de verschillende stadia waarin jullie evaluatieonderzoeken zich bevinden. Het doel is om jullie concrete handvatten te bieden. Denk bij de opstartfase bijvoorbeeld aan dé tips & tricks om je succesvol voor te bereiden op de inclusiefase. En als je dan gaat includeren, hoe zorg je dat alle deelnemende centra gemotiveerd blijven? Wanneer en hoe moet je beginnen met je SAPs? Dit en meer zal aan bod komen tijdens de opleidingsdag.

Zet dus 19 november alvast in je agenda en RSVP hier!

Voor wie? alle arts- onderzoekers die evaluatieonderzoek (gaan) doen
Datum: donderdag 19 november 2020
Tijd: graag de hele dag beschikbaar houden (van 9.00-17.00 uur)
Locatie: ergens in de randstad of digitaal
Programma: volgt zo snel mogelijk!
Kan je niet op de 19e? bij genoeg animo organiseren we nog een opleidingsdag op een andere datum

Het programma volgt met de definitieve uitnodiging.  Mocht je nu al een goed idee hebben over wat hierop moet staan, aarzel dan niet en mail je idee naar: t.bandsma@amsterdamumc.nl

Wij hopen jullie 19 november te mogen verwelkomen!