Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Trauma differentianten: Oproep Fellow OTA 2019

Trauma differentianten: Oproep Fellow OTA 2019

Trauma differentianten: Oproep Fellow OTA 2019

De OTA heeft ons deze week laten weten dat er nog twee plaatsen zijn vrij gekomen, waarvoor wij vanuit Nederland kandidaten mogen voordragen!

 

Geachte Trauma differentianten en chefs / fellows,
 
Eerder dit jaar, 22 februari jl, hebben wij u benaderd over het visiting observership OTA !
 
Inmiddels zijn twee kandidaten uitgenodigd om een observership te gaan volgen.
Sarah Woltz (NWZ), zal haar observership gaan volgen in de Banner University Medical Center in Phoenix Arizona bij Michael McKee. En Erik Hermans (RadboudMC) vertrekt naar Houston en gaat naar prof. Routt, werkzaam in een centrum met grote bekkenexpertise.
 
De OTA heeft ons deze week laten weten dat er nog twee plaatsen zijn vrij gekomen, waarvoor wij vanuit Nederland kandidaten mogen voordragen. 
Gezien de in het algemeen goede beheersing van de Engelse taal, alsmede de reputatie van de Nederlandse Traumachirurgie, is uw bestuur er van overtuigd dat onze kandidaten hoge ogen zullen gooien bij het ‘solliciteren’ naar een dergelijk Fellowship.
Om uw initiatief extra te prikkelen heeft het NVT bestuur besloten om in ieder geval dit eerste jaar maximaal 5 kandidaten een bescheiden financiële ondersteuning van 500,00 E te bieden, in het geval dat men daadwerkelijk een visiting observership via de IOTA gaat lopen. Uiteraard staat hiertegenover een kleine tegenprestatie in de vorm van een korte presentatie van uw belevenissen tijdens de Traumadagen 2019.
Wij hopen dat er nog een aantal leden hun enthousiasme voor bovenstaande mogelijkheden zullen laten blijken en mee willen dingen naar deze kans om in een andere traumakeuken te mogen kijken. In dat geval zien wij uw reactie graag (spoedig) tegemoet. U kunt uw interesse kenbaar maken aan het NVT secretariaat, email: secretariaat@trauma.nl
 

Met vriendelijke groet,
Dr. Kees Jan Ponsen,
voorzitter - traumachirurg