Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

08-10

Op 8 en 9 oktober 2020 staan de verplichte CASH-3V dagen gepland voor 5e en 6e jaars differentianten vaatchirurgie (assessments).

Link, TechMed Academy

Link, CASH-3 Vasculair inschrijving                       

02-04

De NVvH organiseerde op woensdag q april een derde webinar voor chirurgen over COVID-19. Thema van de webinar is bescherming van de non-COVID chirurgische zorg.

LET OP: Wij verzoeken u dringend de inhoud van dit webinar vertrouwelijk te behandelen en deze niet te delen of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen.Laten we zorgen dat wij dit overleg en het delen van de video’s van dit overleg met elkaar mogelijk kunnen houden. 

30-03

Zorgverzekeraars zetten zich er voor in om iedereen die in de zorg werkt in deze moeilijke tijden zo goed mogelijk te ondersteunen. De afgelopen weken heeft ZN hierover twee brieven naar de verschillende koepels van zorgaanbieders en zorgverleners verstuurd.

27-03

Uit webinar FMS 21 maart: Echo i.p.v. CT-thorax? Echo is een goede techniek om afwijkingen in de tijd te volgen, met name op de IC-afdeling. Om echografisch zichtbaar te zijn moeten afwijkingen tot aan de pleura reiken. Dit is in het begin van een COVID-19 infectie niet altijd het geval. Daarnaast is er bij echografie van de thorax nauw contact tussen arts en patiënt, dus verhoogd besmettingsrisico.

27-03

This video tutorial is a courtesy by the San Matteo Pavia University Hospital. For additional information: Lung Ultrasound for Critically Ill Patients

 

 

27-03

De adviescommissie richtlijnen van de FMS heeft vorige week besloten om geld en mankracht vrij te maken om op korte termijn vragen te beantwoorden die ontstaan zijn tgv de COVID-19 pandemie. Namens de NVvH zijn hier 2 vragen ingebracht waarbij de verwachting is dat begin volgende week hierover een multidisciplinair advies zal volgen. Het gaat om de 2 volgende vragen:

27-03

Recentelijk heeft LOGEX de Normtijden 2020 uitgeleverd. Op het besloten gedeelte van onze website leest u hier meer over (klik hier).

25-03

De NVvH organiseerde op dinsdag 24 maart een tweede webinar voor chirurgen over COVID-19. 

Sprekers:

25-03

De NVvH hanteert de volgende regels (voor fysieke nascholingen en webinars):

Pagina's