NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

02 november 2022

Conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging

Op donderdag 8 december 2022 (14.00 – 20.15 uur) vindt de landelijke conferentie Uitkomstgerichte Zorg, blijvend in beweging plaats, met dagvoorzitter Marcel Brosens. 

Er zal worden gekeken naar de resultaten van het Programma Uitkomstgerichte Zorg en hoe deze in de praktijk kan worden toegepast. Er wordt vooruitgeblikt. Wat gaan we doen om de beweging naar uitkomstgerichte zorg nóg groter te maken? En hoe zorgen we ervoor dat we de resultaten implementeren en borgen? Er is speciale aandacht voor de resultaten van het Santeon Experiment Uitkomstindicatoren. In het Experiment wordt uitkomstinformatie toegankelijk gemaakt voor samen beslissen.

Voor wie?
De conferentie richt zich op betrokkenen bij de medisch specialistische zorg. Denk aan patiënten(vertegenwoordigers), verpleegkundigen, artsen, ICT-deskundigen, managers en zorgbestuurders, maar ook beroepsverenigingen, zorgverzekeraars, onderzoekers en overheden.

Programma
Het gaat om een conferentie ‘in real life’. Het programma is deels ook online te volgen. De locatie is de Fokker Terminal in Den Haag. De conferentie start op donderdag 8 december 2022 om 14.00 uur (inloop vanaf 13:30 uur) en zal om 20.15 uur worden afgerond met een borrel. Avondeten is inbegrepen. Het volledige programma vindt u hier.

Deelname
U kunt zich hier inschrijven voor de conferentie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.