NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

21 oktober 2022

MMV-congres: De kunst van het opleiden

De inschrijving is geopend voor het MMV-congres 2022 georganiseerd door de Federatie Medisch Specialisten op woensdag 7 december 2022. Het thema van het congres dat ook dit jaar weer online plaatsvindt is: De kunst van het opleiden. Naast de plenaire sessies met enkele bijzondere sprekers zijn er meer dan 30 workshops en symposia. 

De kunst van het opleiden
Als opleider sta je voor vele uitdagingen. Het is een hele kunst om niet alleen de medische inhoud over te brengen, maar ook een open dialoog te scheppen tussen aios en opleider. Daarnaast is het een kunst de medische vervolgopleidingen blijvend te laten aansluiten op maatschappelijke ontwikkelingen.

Het MMV-congres is een congres voor en door de beroepsgroep. Dit congres is voor opleiders, aios, onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren, bestuurders en andere geïnteresseerden die op interactieve wijze bijgepraat willen worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de medische vervolgopleiding. En op deze manier direct te betrekken en te ondersteunen met inspirerende verhalen van professionals en praktijkgerichte workshops.

Stel zelf je programma samen uit een breed aanbod van meer dan 30 workshops en symposia. Ga bijvoorbeeld actief aan de slag met samen beslissen, onderzoek wat compassie je als medisch specialist kan brengen of denk mee over hoe morgen zorgevaluatie in de opleiding vormgegeven kan worden.