NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

11 maart 2022

Chirurgencup 25 juni 2022 Regio Groningen

Op zaterdag 25 juni is het dan eindelijk weer zo ver: dé sportieve clash van de Nederlandse chirurgen, de Chirurgencup, zal plaatsvinden! Na 2 annuleringen van het evenement vanwege Covid lijkt niets het evenement dit jaar tegen te kunnen houden. Regio VI verzorgt de organisatie en zij heet iedereen van harte welkom in Groningen!


 

Het zal een dag worden waar iedereen zijn sportieve ei kwijt kan en die zal eindigen in een knalfeest. Hopelijk zijn de benen en armen niet te verstijfd geraakt om de gebruikelijke sporten als voetbal, hockey en touwtrekken tot een ouderwets hoog niveau te brengen. Anders kan er onder andere met zeilen, volleybal, fietsen en allerlei creatieve uitspattingen ook een gooi naar de bokaal worden gedaan.

Komende week zal er een ‘prelude-opdracht’ zijn die in de komende maanden uitgevoerd moet worden voor extra punten. Motiveer daarom eenieder uit uw regio om alvast wat punten in te koppen middels deze opdracht, bestaand uit een combinatie van vele sporten (naar eigen inzicht en kwaliteiten) en creativiteit.

Op de website www.chirurgencup.nl en op Instagram (@ChiCup2022) zullen de exacte instructies verschijnen voor de prelude en zal er informatie volgen over de sporten, waar u precies moet zijn op 25 juni en wat u zelf dient mee te nemen. 

Voor vragen kunt u mailen naar: info@chirurgencup.nl