NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

14 november 2023

Bijeenkomst: ‘Vanuit veerkracht samen verder in beweging voor patiëntveiligheid’

Vanuit Tijd voor Verbinding helpen we je graag om Patiëntveiligheid binnen je ziekenhuis nog meer op de kaart te zetten, dit keer vanuit het patiëntenperspectief. Daarom willen we speciaal jou uitnodigen voor een bijzondere bijeenkomst met workshop op dinsdag 14 november: ‘Vanuit veerkracht samen verder in beweging voor patiëntveiligheid’

Wat gaan we doen?
Samen met zorgprofessionals uit het hele land gaan we live kijken en luisteren naar het bijzondere verhaal van Joyce de Ruijter. Dit raakt niet alleen je emotie, maar het laat heel sterk veerkracht zien. Dat is niet alleen voor patiënten belangrijk, maar ook voor zorgverleners. 

Aansluitend volgt een workshop, naast inspirerend en leerzaam, is deze zo opgezet dat je er daarna in jouw ziekenhuis mee aan de slag kunt. Hoe? De link van het webinar is de rest van de maand november beschikbaar, zodat je die zelf met een (bij voorkeur multidisciplinaire) groep in je instelling kan kijken. Ook krijg je het workshop materiaal mee. De bijeenkomst is gratis!

Het programma:

10.30: Inloop met koffie en mogelijkheid tot netwerken

11.00: Start bijeenkomst, kennismaken, uitleg train de trainer

12.00: Pauze/ lunch

12.30: Gezamenlijk de livestream kijken

13.30: Mogelijkheid tot vragen stellen aan Joyce de Ruiter, via verbinding met de livestream

13.45: Start workshop

14.45: Afronding workshop

15.00: Koffie/ thee en mogelijkheid tot netwerken

Praktische informatie:
Datum en tijd: 14 november vanaf 10:30 uur
Locatie: De Eenhoorn in Amersfoort

Kijk op een later tijdstip en geef zelf de workshop
Omdat je van ons al het workshop materiaal meekrijgt en we een link beschikbaar stellen, kan je op een zelf gekozen moment een workshop in je eigen ziekenhuis verzorgen. Wil je hiervoor graag hulp vanuit Tijd voor Verbinding? Dat kan! Een van de Netwerkbouwers kan ondersteuning bieden tijdens de workshop.  

  • Kom je ook? Aanmelden kan hier!