NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

13 oktober 2022

Symposium: 13e Borstkanker Behandeling Beter

Het 13e Rotterdamse Borstkanker Symposium “Borstkanker Behandeling Beter”, zal plaats vinden op donderdag 13 oktober 2022.

We hebben COVID doorstaan, het buffet wordt weer geopend, de zaal kan weer vol. Het BBB blijft een middag symposium en blijft hybride, we hopen u uiterlijk om 12.30  uur te zien, digitaal of op locatie!

Een congres met enige weemoed want na deze editie nemen meerdere commissieleden afscheid, er zal een nieuwe wind gaan waaien. Niet voordat Monique Bos de laatste bits en bites over de mammapathologie met u zal delen in de eerste sessie; Marcelle Immink geeft praktische handvaten voor op de poli in de tweede sessie. En onze Ernest Luiten zal vertellen hoe het hem in Abu Dhabi vergaat.

De onderzoeks-sessie is als vanouds verassend, er zal op veler verzoek gelegenheid zijn voor vragen en discussie na afloop.

Dit alles om af te sluiten met een ‘Oude rotten in het vak-sessie’: Bos/Luiten/Rutgers waarbij van Dalen de nieuwe academicus vertegenwoordigt. Hopelijk heffen we het glas samen met jullie om 20.30 uur op Betere Borstkanker Behandeling, graag tot dan!