NVvH voor leden

Verkrijg hier toegang tot exclusieve NVvH ledencontent.

10 november 2022

Eerste landelijke PACU-dag

Geachte bestuurders en medewerkers IC gerelateerde verengingen,

Bijgaand zend ik u een save the date en korte informatie over de 1e landelijke PACU-dag op 10 november a.s. ik wil u vragen om deze informatie door te sturen naar uw leden.

Alvast hartelijk dank daarvoor.

 

1e landelijke PACU-dag: hét evenement voor alle artsen en verpleegkundigen die met postoperatieve acute zorg te maken hebben

Op donderdag 10 november organiseren we de eerste landelijke PACU-dag. Het programma is bijna rond en het belooft een interessante dag te worden met zeer diverse onderwerpen. Welke patiënt heeft postoperatieve bewaking nodig? Beademen: alleen op IC of ook op de verkoever en PACU? En kun je postoperatieve pijn en misselijkheid beter reguleren op de PACU dan op de IC of afdeling?

We gaan met elkaar in gesprek over pro’s en con’s van de PACU. Er is voldoende ruimte om te discussiëren! Naast anesthesiologen zijn ook andere specialisten en verpleegkundigen van harte welkom. Houd je mail in de gaten! Binnenkort meer over deze dag. 

  • 1Gegevens
  • 2Opties
  • 3Betaling
  • 4Bevestigen
Fout in de captcha!
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens (server)
Er is een fout opgetreden bij het opslaan van uw gegevens
Uw gegevens zijn verzonden
Een ogenblik geduld a.u.b. uw aanvraag wordt verwerkt.
Persoonlijke gegevens
Privé adres
Privé communicatie
Omdat wij onze leden informeren via onze website, via nieuwsbrieven en e-mail, is het belangrijk dat uw juiste e-mail adres bij ons bekend is. Geef aan via welk e-mailadres u de correspondentie wilt ontvangen.
Functie
Gebruikersovereenkomst
Portretrecht
Gezondheidsverklaring
Geen gegevens gevonden
Gekozen opties:
Betaalwijze:
 aan mij