Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

15-06

Heeft u eerder dit jaar uw kans gemist om een persoonlijke NVvH GIldepenning te bestellen? Geen nood, u blijkt niet de enige...

Wegens de grote belangstelling biedt de NVvH alle leden nog één extra mogelijkheid om een gepersonaliseerde Gildepenning te bestellen.  

15-06

Tijdens de algemene ledenvergadering dd. 11 mei 2017 zijn er wijzigingen in de normering door de leden vastgesteld. 
Klik hier voor het nieuwe document 'Normering Chirurgische Behandelingen 7.0'.

 

18-05

Leden worden verzocht vraagstellingen aan te leveren met betrekking tot die onderdelen van de chirurgische praktijk waar weinig of geen wetenschappelijke onderbouwing voor is (kennishiaten).

Dit zal resulteren in een kennisagenda van de NVvH welke zal kunnen rekenen op  speciale aandacht van subsidieverstrekkers.

Graag vragen wij aan u om kennishiaten te formuleren die u vaak tegenkomt bij de uitoefening van uw vak en die van invloed zijn op een substantieel deel van de heelkundige zorg.

15-05

Eén van de aspecten van professionaliteit is het op peil houden van de eigen vitaliteit. Anders gezegd, professionals moeten ‘goed zorgen voor zichzelf’. Maar hoe doe je dat? 

09-05

Eind 2017 loopt het huidige zogenaamde ‘hoofdlijnenakkoord’ voor de medisch specialistische zorg af. Na meerdere malen overleg bij VWS, is er op 21 april j.l. een onderhandelaarsakkoord bereikt over afspraken voor  2018. 

19-04

De NVvH is voornemens een richtlijn te ontwikkelen voor een verzameling van ingrepen die onder de noemer ‘algemene’ chirurgie zouden kunnen worden geschaard.

Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld lipomen, ganglion, sinus pilonidalis en de ingegroeide teennagel.

Als u interesse heeft om zitting te nemen in de werkgroep die deze richtlijn zal gaan ontwikkelen, dan kunt u dit kenbaar maken bij Anniek Verschuure (a.verschuure@nvvh.knmg.nl

27-03

De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), de wetenschappelijke beroepsvereniging voor chirurgen in Nederland, is op zoek naar een Strategisch adviseur communicatie (32 uur).

21-03

In opdracht van de Vereniging Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde doet het Leids Universitair Medisch Centrum onderzoek naar opvattingen en gedrag m.b.t. tabaksontmoediging onder artsen. Dit onderzoek wordt geleid door professor dr. N.H. Chavannes.

Geef u mening en doe mee aan dit onderzoek!
Klik hier om met de vragenlijst te starten.

09-03

Wat: Congres 'Medisch Specialist 2025' Hoe levert u aantoonbaar de beste zorg in 2025?
Waar: Den Bosch
Wanneer: 14 maart

Inmiddels zijn er al 700 aanmeldingen van Medisch Specialisten. 

Open het nieuwsbericht voor meer informatie en videoboodschappen van Dr. Donald Berwick over het congres

09-03

Met grote trots mogen wij melden dat de FMS jury, uit 25 inzendingen voor de Wetenschaps- en Innovatieprijs 2017, de NVvH-nominatie heeft geselecteerd voor de finaleronde tijdens het Federatiecongres op 14 maart a.s.

Lees hier meer over de PONCHO-studie (inzender Stefan Bouwense, hoofdonderzoeker Djamila Boerma) en de andere twee finalisten.

 

Pagina's