Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Traumachirurg (1,0 fte)

Traumachirurg (1,0 fte)

Functieomschrijving: 

De Joint Venture Chirurgen Noordwest.nl is een samenwerkingsverband tussen de chirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep (locaties Alkmaar en Den Helder) en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Een vakgroep van ambitieuze chirurgen die dag en nacht gedifferentieerde zorg biedt op het hoogste niveau. De organisatorische eenheid Chirurgie is op zoek naar een Traumachirurg (1,0 fte)

De Trauma Unit van Chirurgen Noordwest draagt zorg voor een zeer aanzienlijk deel van de ongevalspatiënten van de Noordwest regio. Deze zorg wordt verleend op 3 locaties: locatie Alkmaar (level I), locatie RKZ (level 2, Brandwondencentrum) en locatie Den Helder (level 3). Alle facetten van de Heelkunde zijn binnen het samenwerkingsverband in de eigen huizen gedekt.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij de traumachirurgie in de volle omvang beheerst. Daarnaast is voldoende ervaring in de algemene chirurgie vereist. De kandidaat zal werkzaam kunnen zijn op de drie locaties. Het betreft een fulltime aanstelling bij de maatschap Medisch Specialisten Noord West. Op de arbeidsovereenkomst zijn de richtlijnen van de AMS van toepassing.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met dhr. K.J. Ponsen of dhr. P.H.A.F. Nagel (tel. 072-5482422).

Sollicitaties kunnen vóór 1 januari 2018 worden gericht aan:
p.de.mooij@nwz.nl
of aan:
Noordwest Ziekenhuisgroep
MSNW Chirurgie 051
T.a.v. dhr. P. de Mooij
Postbus 501
1800 AM Alkmaar

Vacature per: 
dinsdag, 12 september, 2017
Ziekenhuis: 
Noordwest Ziekenhuisgroep
Reageren voor: 
maandag, 1 januari, 2018