Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

In opleiding komen

In opleiding komen

Sollicitatieprocedure opleiding Heelkunde 2021-1

Om deel te nemen aan de sollicitatieprocedure voor een opleidingsplaats voor het medisch specialisme Heelkunde in 2021 dient u de volgende stappen te volgen:

  1. U maakt een digitale sollicitatiebrief (inclusief pasfoto) volgens de hieronder genoemde richtlijnen en stuurt die tezamen met de hieronder genoemde bijlagen naar elk van de twee ROC’s die u als voorkeur heeft opgegeven, en cc naar opleiding@heelkunde.nl. U zorgt ervoor dat de brief uiterlijk op 27 juli 2020 in het bezit is van de twee ROC’s en het Bureau van de NVvH.
    Adressen van de ROC’s en het aantal vacatures per regio vindt u in de bijlage.
  2. U vult het NVvH-registratieformulier (1 exemplaar) in en stuurt dit uiterlijk 27 juli 2020 naar het Bureau van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde via opleiding@heelkunde.nl met als onderwerp: Sollicitatieronde 2021-1.

Toelichting sollicitatiebrief

De ROC’s van de Heelkunde ontvangen graag uw sollicitatiebrief die de selectiecommissie inzicht geeft in uw motivatie om chirurg te worden, in uw verdere ambities en uw toekomstperspectief. Ook vragen wij u in deze brief informatie te geven over uw competenties die belangrijk zijn om het vak chirurgie adequaat uit te oefenen. Onze voorkeur gaat uit naar een korte bondige brief  waarin uw sterke (of zwakke) punten staan vermeld binnen de genoemde gedragscompetenties (zie informatie op NVvH website en het landelijke opleidingsplan SCHERP). Het concreet benoemen van voorbeelden waaruit  uw competenties m.b.t. communicatieve vaardigheden, stressbestendigheid, werken in teamverband en organisatorische vaardigheden blijken, strekt tot aanbeveling. Uiteraard is het ook mogelijk deze competenties inzichtelijk te maken middels uw curriculum vitae.

NB:

  1. U stuurt uw sollicitatiebrief te allen tijde in cc naar opleiding@heelkunde.nl
  2. Sollicitaties die na de sluitingsdatum alsnog digitaal of rechtstreeks worden aangeboden aan een ROC worden uitgesloten van deelname aan de sollicitatieronde

In de toelichting sollicitatieformulier  staat de gehele sollicitatieprocedure nogmaals nauwkeurig beschreven. Lees deze aandachtig door wanneer u wilt solliciteren naar een opleidingsplaats en volg de instructies nauwgezet op. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kunt u contact opnemen met het Bureau NVvH 030-2823210 of via opleiding@heelkunde.nl.

Data sollicitatiegesprekken ROC's
    Regio 1:  donderdag 17 september 2020
    Regio 2:  woensdag 9 september 2020
    Regio 3:  woensdag 2 september 2020
    Regio 4:  maandag 21 september 2020
    Regio 5:  dinsdag 8 september 2020
    Regio 6:  dinsdag 15 en woensdag 16 september 2020
    Regio 7:  woensdag  9 september de middag en donderdag 10 september de ochtend 2020
    Regio 8:  woensdag 16 september 2020

Voor de adresgegevens van de ROC's en indien u meer informatie wilt over de opleidingsklinieken per regio en de erkenningen, klik hier.

Bijlagen