Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Oncologisch chirurg

Oncologisch chirurg

Functie: 
Oncologisch chirurg
Functieomschrijving: 

Algemene informatie

Het Maasstadziekenhuis is een groot algemeen ziekenhuis in Rotterdam-Zuid. Wij willen de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Dat doen wij vakkundig en zorgzaam. Door topklinische en topreferente zorg te bieden waarbij opleiden, kwaliteit en veiligheid voorop staan, optimaliseren we onze zorg en vertrouwen patiënten zich aan ons toe. Wij werken vanuit de kernwaarden: betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht. Onze cultuur is te kenmerken als ‘Rotterdams’: handen uit de mouwen en directe communicatie.

In juni 2015 hebben we het keurmerk van de Joint Commission International (JCI) behaald; een keurmerk dat een hoge standaard aan kwaliteit en veiligheid vereist. Het Maasstad Ziekenhuis is lid van de Santeon groep en de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) en vindt het belangrijk om zich als opleidingsziekenhuis te onderscheiden in de regio. Er wordt daarom veel aandacht besteed aan opleidingen, onderwijs en onderzoek. In Santeon verband wordt onder andere deelgenomen aan een Value Based Health Care programma voor mammacarcinoom. In aansluiting hierop richt het Maasstad Ziekenhuis zich op samenwerking in de regio. In het Spijkenisse Medisch Centrum wordt, in coöperatief verband, samengewerkt met het van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

De vrijgevestigd specialisten hebben zich verenigd in een maatschap, genaamd Maasstad Medisch Specialisten (MMS). Een onderdeel van MMS is de vakgroep Chirurgie welke bestaat uit 13 chirurgen. Wegens vervanging in verband met pensionering zoeken wij per 1 juni 2018 een gecertificeerd Oncologisch Chirurg (m/v, 1.0 fte).

U

  • bent een ambitieus gecertificeerd Oncologisch chirurg, met specifieke affiniteit voor de mammapathologie, huidtumoren en bij voorkeur (bij)schildklier pathologie;
  • bent bereid om op 1 van bovengenoemde gebieden zich regionaal en bestuurlijk te profileren;
  • heeft ervaring met algemene GE en buikwandchirurgie;
  • bent bereid deel te nemen in de gedifferentieerde avond- en nachtdiensten van de GE/oncologie sectie;
  • bent gepromoveerd of uw promotie bevindt zich in een afrondende fase;
  • beschouwt wetenschappelijk onderzoek en opleiding als een verrijking van het vak en wil zich hiervoor blijven inzetten;
  • heeft organisatorische vaardigheden en management kwaliteiten.

Wij

  • werken gedifferentieerd (24/7) binnen de Vaat-, Gastro-Intestinale-, Oncologische en Traumachirurgie;
  • hebben een erkende opleiding Heelkunde en bieden differentiatie opleidingen in alle heelkundige vakgebieden.Toetreding tot de Maatschap vindt plaats conform de richtlijnen van de OMS.

Sollicitanten die uitgenodigd worden voor een Arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend door CV OK. Deze screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties en het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's. We gaan ervan uit dat u wilt deelnemen aan deze screening als u solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Vacature per: 
vrijdag, 1 juni, 2018
Ziekenhuis: 
Het Maasstadziekenhuis
Plaats: 
Rotterdam
Reageren voor: 
woensdag, 10 januari, 2018
Website: 
https://www.maasstadziekenhuis.nl/vacatures/
FTE: 
(m/v, 1.0 fte)