Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Nieuws

Nieuws

13-09

Tijdens de ALV van 25 mei jl. zijn de certificeringsreglementen voor alle subverenigingen goedgekeurd; de nieuwe reglementen zijn per 1 september jl. van kracht en staan op heelkunde.nl. Hiermee is ook het indienen van een certificeringsaanvraag middels de langverwachte ‘zij-instroomregeling’ mogelijk. 

Wij adviseren u om voorafgaand aan uw (her)certificeringaanvraag het bijgaande stroomdiagram te raadplegen. Dit helpt u bij het maken van de juiste keuzes.  

13-09

Participeer nu in een landelijke evaluatie omtrent Acute Care Surgery, een overkoepelende term rondom alle spoedzorg die een acuut bedreigde chirurgische patiënt nodig heeft.

Laat u horen en vul de enquête in

11-09

De NVvH, de wetenschappelijke beroepsvereniging voor chirurgen in Nederland, is op zoek naar een

STRATEGISCH COMMUNICATIEADVISEUR (V/M) 
met hart voor marketing automation

32 uur per week, Utrecht

Informatie 

10-09

Vanaf heden is de kwaliteitsstandaard Organisatie van Wondzorg in Nederland beschikbaar via de richtlijnendatabase. De standaard is door de NVvH ontwikkeld met SKMS-gelden. U vindt de kwaliteitsstandaard hier.

De NVvH dankt alle deelnemers van de werkgroep voor hun inzet en tijd om deze kwaliteitsstandaard op te stellen.

31-08

De Jonge Specialist ontving deze zomer tal van inzendingen van a(n)ios die vinden dat hun opleider de titel ‘beste opleider van het jaar’ verdient. De jury nomineerde uiteindelijk drie opleiders, omdat zij de kenmerken van ‘ideale’ opleider op alle fronten waarmaken. Chirurg dr. Roderick Schmitz, Groene Hart Ziekenhuis, is 1 van de 3 genomineerden.

31-08

De NVvH feliciteert traumachirurg Jos Vroemen met de onderscheiding tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

19-07

Vanaf 25 mei is de AVG privacy wetgeving van kracht gegaan. De NVvH heeft daarom een nieuw privacystatement, privacy gedragregels en een procedure datalekken op de wetsite geplaatst.

Bekijk ze nu

12-07

Om nog onbekende reden is de mail met informatie over inschrijving voor de CASH 1 helaas niet bij iedereen goed aangekomen. Zojuist heeft Congress Company de mail daarom nogmaals verstuurd.

Inschrijven voor deze CASH 1 cursus is nog steeds mogelijk en kan hier
De Online Course Perioperatieve zorg ouderen is op 9 juli van start gegaan, maar het is nog steeds goed mogelijk in te stappen. De cursus staat in totaal 6 weken open.

 

10-07

Graag brengen wij u op de hoogte van twee nieuwe subsidiemogelijkheden voor eventuele onderzoeksvragen.

Het gaat om de programma’s Doelmatigheidsonderzoek (DO) en Goed Gebruik Geneesmiddelen (GGG) van ZonMw.

Pagina's