Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Strategisch adviseur communicatie (V/M)

Strategisch adviseur communicatie (V/M)

Strategisch adviseur communicatie (V/M)

De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH), de wetenschappelijke beroepsvereniging voor chirurgen in Nederland, is op zoek naar een Strategisch adviseur communicatie (32 uur).

De NVvH heeft de bevordering van de heelkunde in brede zin als doel. Bevordering van de samenhang tussen chirurgische differentiaties, kwaliteit van heelkundige zorg, een kwalitatief goede opleiding en behartiging van de belangen van de chirurgen zijn hierbij de belangrijkste elementen. 90-95 % van de in Nederland geregistreerde en praktiserende chirurgen zijn lid van de NVvH (± 1200 chirurgen, 400 chirurgen in opleiding).
De NVvH rust op de volgende pijlers: Continue Professionele Educatie, Kwaliteit & Veiligheid, Beroepsbelangen en 'In verbinding met elkaar'. De NVvH werkt met een Dagelijks Bestuur en met een Algemeen Bestuur waarin de voorzitters van onze zeven dochter-/sub-verenigingen zitting hebben. De NVvH kent veel actieve leden die in besturen en commissies participeren en vanuit daar een bijdrage leveren aan ons beleid. De vereniging wordt ondersteund door het NVvH-bureau.

Voor meer informatie klik hier.