Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Enquête Samen Beslissen

Enquête Samen Beslissen

Enquête Samen Beslissen

Bericht van  de voorzitters van respectievelijk de werkgroep Samen Beslissen en Patiëntinformatie en het SKMS-project ‘Samen Beslissen Geïmplementeerd’

Graag willen we u via deze weg hartelijk bedanken voor deelname aan de enquête. We hebben een overweldigend aantal reacties gehad (827), met waardevolle informatie voor zowel het SKMS-project ‘Samen beslissen geïmplementeerd’ als voor de werkgroep Samen Beslissen en Patiënteninformatie.

Terugkoppeling over en gebruik making van de resultaten zal op verschillende manieren gebeuren. Zo worden de resultaten gebruikt voor de visie op Samen Beslissen die de werkgroep Samen Beslissen voor de Raad Kwaliteit opstelt. Tevens zullen de resultaten van de enquête  in de onderbouwing van de projectresultaten van ‘Samen beslissen geïmplementeerd’ worden opgenomen en zal er mogelijk gebruikt gemaakt worden van de geanonimiseerde data voor een (internationale) publicatie.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met Elvira den Breejen, senior adviseur Kennisinstituut van de FMS, e.denbreejen@kennisinstituut.nl of Aline Berendsen, adviseur FMS, a.berendsen@demedischspecialist.nl.