Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

14 maart: Federatiecongres 'Medisch Specialist 2025'

14 maart: Federatiecongres 'Medisch Specialist 2025'

14 maart: Federatiecongres 'Medisch Specialist 2025'

De Federatie Medisch Specialisten organiseert mede namens alle wetenschappelijke verenigingen op 14 maart 2017 het eerste Federatiecongres. Het congres ‘Medisch Specialist 2025’ staat geheel in het teken van de vraag: Hoe levert u aantoonbaar de beste zorg in 2025? Er zijn al reeds 700 aanmeldingen van Medisch Specialisten

Verheugd kunnen wij u melden dat Dr. Donald Berwick, oprichter van het Institue for Healthcare Improvement (IHI) tijdens het congres een reactie zal geven vanuit de VS. Daarnaast willen wij u ook zijn 3 videoboodschappen niet onthouden.

Boodschap van Dr Donald Berwick aan Nederlandse specialisten
Dr Donald Berwick geeft reactie op toekomstvisie 2025
Huib Cense in Boston voor gesprek met visionair Donald Berwick

Mede namens het bestuur van de Federatie Medisch Specialisten nodigen wij u uit om in gesprek te gaan over deze visie tijdens het congres op 14 maart. We horen graag uw eigen visie op de toekomst, en hoe u vindt dat medisch specialisten in de dagelijkse praktijk moeten omgaan met alle veranderingen waarmee we in de zorg te maken hebben.

In dit programmaboekje leest u wat u kunt verwachten tijdens het congres op 14 maart in Den Bosch. U zult zien dat u dit congres niet mag missen, en dat ons specialisme niet mag ontbreken deze dag.

Medisch Specialisten ontvangen 4 ABAN punten.

U kunt zich inschrijven via de congreswebsite www.demedischspecialist.nl/congres2025.