Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

COVID-19 Kennisuitwisseling

COVID-19 Kennisuitwisseling

Op deze pagina vindt u relevante informatie voor chirurgen m.b.t. COVID-19. Heeft u input, mail naar r.tabak@heelkunde.nl. Bekijk de COVID-19 pagina van de FMS voor algemene informatie. 
 

Berichten vanuit het NVvH bestuur

Berichten vanuit het NVvH bureau

NVvH Webinars

Wij verzoeken u dringend de inhoud van deze webinars vertrouwelijk te behandelen en deze niet met derden (niet-medici) te delen of op sociale media en andere media mededelingen over de inhoud te doen. Laten we zorgen dat wij dit overleg en het delen van de video’s van dit overleg met elkaar mogelijk kunnen houden. 

Nieuwsbrief 
De NVvH verstuurt de komende periode een speciale nieuwsbrief over COVID-19 met daarin de laatste updates vanuit de vereniging. U kunt de nieuwsbrieven hieronder terug vinden. Bekijk ook de pagina met (samenvattingen van) relevante literatuur.

Overig COVID-19 nieuws

Bereikbaarheid NVvH bureau
In verband met coronavirus is de NVvH vanaf maandag 16 maart niet meer telefonisch bereikbaar. U kunt ons per e-mail bereiken via nvvh@heelkunde.nl. Om uw vraag/verzoek zo goed mogelijk te kunnen behandelen, verzoeken wij u om uw contactgegevens mee te sturen. Lees meer