Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

CASH-3

CASH-3

CASH 3.G&O Gastrointestinale Chirurgie & Chirurgische Oncologie -  Deze jaarlijkse cursus wordt door de NVGIC en NVCO gezamenlijk georganiseerd. In de even jaren wordt Lower GI behandeld en in de oneven jaren komen Upper GI en HPB aan bod. programma 2018

CASH 3.K Kinderchirurgie -  De cursus is geschikt voor differentianten kinderchirurgie,  volgers van de module chirurgie bij kinderen binnen een andere differentiatie, CHIVO’s/fellows kinderchirurgie en jonge klare chirurgen geïnteresseerd in kinderchirurgie/chirurgie bij kinderen. Deze cursus wordt 2x per jaar gehouden op de dag voor of na de Wetenschappelijke vergadering/ALV van de NVKC. De eerst volgende is op 2 april 2020. Voor nadere informatie mail Hendt Versteegh of Justin de Jong.

CASH 3.T Traumachirurgie - Informatie over de verplicht te volgen cursussen kunt u terug vinden op http://www.trauma.nl/differentiatie-traumachirurgie

CASH 3.V Vaatchirurgie - De tweedaagse cursus voor de differentianten vaatchirurgie behandelt de thema's 26 tot en met 32 intensief met practica, OSATS e.d. Verdere informatie kunt u terugvinden op de site van de University of Twente.

CASH 3.F Finalistentrack - De finalistentrack wordt jaarlijks georganiseerd op de dag voorafgaand aan de Najaarsdag van de NVvH. Deze module is m.n. geschikt voor de aios in het 6e opleidingsjaar, echter 5e jaars aios kunnen ook deelnemen aan deze cursus. Tijdens de cursus komen onder andere het samenwerken in de maatschap, de financiële toekomst van de specialist, geldstromen in de gezondheidszorg, tuchtrecht, kwaliteit en visitaties aan bod. (Programma CASH 3.F Finalistentrack)