Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

CASH-1

CASH-1

CASH 1.1 Basiscursus - Deze module wordt direct aan het begin van de opleiding gevolgd en duurt twee dagen, gevolgd door de interactieve onlinecursus ‘perioperatieve zorg bij ouderen’ die 2 weken later start en 6 weken beslaat met een gemiddelde studiebelasting van 2-3 uur per week. De cursus wordt jaarlijks in januari en juli aangeboden. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: opleiding, vastleggen en overdragen, visitelopen, veiligheid op de operatiekamer, infectiepreventie, wondgenezing, wondbehandeling, chirurgische infecties, chirurgische basistechnieken, chirurgisch trauma en consequenties voor de patiënt en perioperatieve zorg. (programma CASH 1.1 juli 2017)

CASH 1.2 Basisprincipes Oncologie - In de cursus basisprincipes oncologie zal aandacht besteed worden aan de principes van de oncogenese, de belangrijkste vormen van diagnostiek en de principes van de conservatieve en operatieve behandeling van tumoren: chirurgie, radiotherapie, chemotherapie, immunotherapie en andere biologicals. Deze cursus wordt jaarlijks in juni en december aangeboden. (programma CASH 1.2 juni 2018)

CASH 1.3 Fundamental Critical Care Support (FCCS) - De aios dient zelf een datum af te spreken via www.fccs.nl

CASH 1.4 Advanced Trauma Life Support (ATLS) - De aios dient zelf een datum af te spreken via www.atls.nl

CASH 1.5 Cursus Fractuurbehandeling - De aios dient zelf een datum af te spreken bij OTC (www.otc-nederland.nl) of AO (www.ao-nederland.nl). Kijk hier voor de data