Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Bij- en Nascholing

Bij- en Nascholing

De nascholing van chirurgen verloopt via GAIA, een gemeenschappelijk systeem voor accreditatie van nascholing en herregistratie. Het accrediteren van bij- en nascholing en het vastleggen van de behaalde accreditatiepunten is per persoon volledig geautomatiseerd.

Herregistratie en persoonlijk dossier in GAIA
Op het bureau van de NVvH komen nog steeds veel vragen over de toekenning van accreditatiepunten voor het persoonlijk dossier.

U kunt echter zelf veel achterhalen via de website:

  • In de congresagenda vindt u de geaccrediteerde nascholing en kunt u zoeken op titel, datum etc.
  • In het persoonlijk dossier kunnen artsen gevolgde buitenlandscholing die niet in de nascholingsagenda staan invoeren door te kiezen voor: activiteit toevoegen > datum activiteit, catergorie buitenlandscholing. Wanneer u het formulier volledig invult en het programma en het certificaat upload, zal de aanvraag automatisch worden aangeboden aan de beroepsgroep voor goedkeuring (een certificaat wordt alleen geaccepteerd mits opgesteld in een 'leesbare' taal zoals engels, duits en frans), uw dossier krijgt de activiteit dan de status 'wacht op akkoord'. Na goedkeuring van de wetenschappelijke vereniging staan de accreditatiepunten definitief in het persoonlijk dossier.   
  • Op de website van de KNMG vindt u veel informatie over GAIA en ook over bijvoorbeeld buitenlandse nascholing die wel of niet in de congresagenda is opgenomen. Ook bij onze eigen reglementen kunt u er meer over lezen.

Reglementen