Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Algemeen Chirurg - Schwyz - Zwitserland

Algemeen Chirurg - Schwyz - Zwitserland

Functieomschrijving: 

Locatie:
Schwyz is de hoofdstad van het gelijknamige district en Zwitserse Kanton Schwyz. Schwyz ligt middenin Zwitserland op 516 meter hoogte op minder dan een uur rij-afstand van Zürich. Schwyz heeft ongeveer 15.000 inwoners en is nog altijd een groeiende stad. De stad ligt prachtig omgeven met aan de zuidkant de berg Mythen en tussen het meer van Luzern en het meer van Lauerz. Het is een authentieke stad met aan de rand van de stad nog Middeleeuwse huizen en in het centrum veel historische gebouwen.
Het betreft een modern acuut ziekenhuis met state-of-the-art apparatuur en specialistische zorg op een hoog niveau. Er werken ongeveer 600 werknemers en er worden gemiddeld 30.000 patiënten per jaar behandeld.

Functie:
Voor een zorgverlener in Zwitserland zijn wij momenteel op zoek naar een Algemeen Chirurg voor een fulltime, permanente positie.
De Chirurgie afdeling van het ziekenhuis omvat de specialistische diensten voor Algemene, Abdominale en Vasculaire Chirurgie en Traumatologie. U zult in een team met 7 andere chirurgen geïntegreerd worden in het dagelijkse operatieprogramma. U zult uw eigen chirurgisch overleg uitvoeren en meehelpen met spoedgevallen. Verder heeft u een belangrijke bijdrage in het onderwijs van arts-assistenten en medische studenten.

U dient veel ervaring te hebben in de Algemene en Abdominale Chirurgie. Het is belangrijk dat u teamgericht bent en een sterke communicatieve persoonlijkheid. U dient klaar te staan voor een grote uitdaging in een dynamische omgeving. Het is een vereiste om vloeiend Duits en Engels te spreken en schrijven (tenminste niveau B2). De zorgverlener biedt dynamische en uitdagende werkzaamheden met een breed scala aan Algemene en Abdominale operaties. Het is een baan in een toegewijd team met moderne operationele apparatuur. De zorgverlener biedt verder interessante mogelijkheden voor verdere opleidingen en interessante arbeidsomstandigheden.

De vacature verloopt 30 december 2017.

Voor Medici
Indien u interesse heeft in bovenstaande positie neem dan contact op met:

Soufian Meziyerh
Recruitment Consultant
E: s.meziyerh@mmedical.nl
M: +31 6 36 36 35 11
T: +31 6 36 36 35 99

Vacature per: 
donderdag, 5 oktober, 2017
Ziekenhuis: 
MMedical
Reageren voor: 
zaterdag, 30 december, 2017