Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Traumachirurg (1.0 FTE)

Traumachirurg (1.0 FTE)

Functieomschrijving: 

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care 2017.

U komt te werken binnen de Chirurgencoöperatie Oost-Nederland Hengelo-Almelo-Hardenberg. Hierbinnen is de vakgroep chirurgie ZGT sinds 2014 gefuseerd met de maatschap chirurgie van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg. De maatschap heeft een opleidingserkenning voor de algemene chirurgie. Arts-assistenten van de Universiteit van Leuven (België) volgen twee jaar van hun opleiding tot algemeen chirurg binnen ZGT; als zodanig is de opleider eveneens stagemeester.
De vakgroep bestaat uit 21 chirurgen en drie fellows, die op drie locaties (Almelo, Hengelo en Hardenberg) werkzaam zijn.

Klinische GE chirurgie wordt geleverd op locatie ZGT Almelo en in Hardenberg.
Hoog complexe en/of hoog risico GE chirurgie (Bariatrie, Slokdarm-maag, Rectum) is geclusterd op locatie Almelo.
Traumachirurgische zorg wordt geleverd op de ZGT locaties Almelo en Hengelo en in Hardenberg. Complexe traumachirurgie en het Centrum voor Geriatrische Traumatologie is geclusterd op locatie Almelo.
Om te garanderen dat de chirurgen 24 uur per dag, zeven dagen per week kwaliteitszorg leveren, werkt de maatschap met gedifferentieerde achterwachten voor trauma-, vaat- en GE-chirurgie. De vakgroep is zeer ambitieus en heeft kwaliteit, veiligheid, innovatie en wetenschap hoog in het vaandel staan.

Door pensionering van één van de maten zoekt de vakgroep een nieuwe maat Gastro-intestinale chirurgie en een Chef de Clinique traumachirurgie.

Gastro-intestinaal Chirurg met Bariatrie en UpperGI profiel (1.0 FTE)

Wij zoeken een jong, gecertificeerd GE-(ONCO) chirurg met een aantoonbaar Bariatrie en Upper GI profiel en vinden het belangrijk dat u beschikt over goede communicatieve vaardigheden en dat u een echte teamspeler bent.

Chef de Clinique traumachirurgie (1.0 FTE)

U bent een enthousiaste, NVT-gecertificeerde traumachirurg. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en u bent een echte teamspeler.

Wat kunt u verwachten
Een ambitieuze GE-ONCO groep (11 chirurgen), met meerdere super-specialisaties, die graag en goed opleiden.
Grote exposure aan bariatrische-, slokdarm-, maag- en rectumchirurgie door centralisatie.
De gastro-intestinale chirurgie wordt in de volle breedte met minimaal invasief technieken (inclusief robot) uitgeoefend.

Een ambitieuze vakgroep traumachirurgie (5 traumachirurgen) met meerdere subspecialisaties binnen de traumachirurgie. De endoscopische- en minimaal invasie liesbreukchirurgie behoort eveneens tot één van de aandachtsgebieden.
De traumachirurgie wordt in de volle breedte uitgeoefend met als speerpunt het Centrum voor Geriatrische Traumatologie.
Uw werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op de locatie Hardenberg. U levert een bijdrage aan de werkzaamheden in het kader van de algemene chirurgie.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J.T.F.J. Raymakers, chirurg en medisch voorzitter van de vakgroep en voor de vacature gastro-intestinaal chirurg met de heer dr. E.A. Kouwenhoven, chirurg en voorzitter van de GE-ONCO sectie. Voor de vacature Chef de Clinique traumachirurgie kunt u contact opnemen met de heer R. Prudhomme van Reine, chirurg en voorzitter van de sectie traumachirurgie. Allen te bereiken via telefoon (088) 708 52 43.

Op www.zgt.nl vindt u meer informatie over ZGT.
Op www.saxenburgh.nl vindt u meer informatie over Röpcke-Zweers Ziekenhuis.

Uw schriftelijke sollicitatie kunt u tot uiterlijk 21 oktober a.s. richten aan Anacleta Wilthuis, P&O-adviseur voor de Chirurgencoöperatie Hengelo-Almelo-Hardenberg, via pipenzo@zgt.nl. Voor de vacature van Gastro-intestinaal Chirurg verzoeken wij u vacaturenummer MS17-LG017 te vermelden. Voor de vacature van Chef de Clinique traumachirurgie graag vacaturenummer MS17-LG018 vermelden.

De sollicitatiegesprekken met de vakgroep vinden plaats in de weken 44, 45 en 46. Het gesprek met vertegenwoordigers van Coöperatie Medisch Specialisten (CMS) en ZGT is voor de vacature van Gastro-intestinaal Chirurg gepland op dinsdag 21 november 2017 en voor de vacature van Chef de Clinique traumachirurgie op donderdag 23 november 2017.

Vacature per: 
donderdag, 28 september, 2017
Ziekenhuis: 
ZGT
Reageren voor: 
zaterdag, 21 oktober, 2017