Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Oncologisch chirurg

Oncologisch chirurg

Functieomschrijving: 

Klik hier voor actuele informatie over het Maasziekenhuis

Wat ga je doen?
Je participeert als chirurg in de vakgroep Heelkunde. De vakgroep chirurgie bestaat nu uit 8 chirurgen. Als  oncologisch chirurg neem je deel aan alle activiteiten van de oncologie waarbij de focus zal liggen op mammachirurgie. Daarnaast ben je betrokken bij de andere activiteiten binnen onze opleidingsafdeling Heelkunde en de algemeen heelkundige praktijk.

De Heelkundige zorg wordt op hoog niveau aangeboden. Om topzorg te kunnen bieden vanuit een regionaal ziekenhuis is er een sterk netwerk opgezet met de omliggende ziekenhuizen. Behalve oncologische chirurgie, behoren ook de trauma en gastro-intestinale en algemene chirurgie tot de dagelijkse werkzaamheden. 

  • De werkzaamheden bestaan uit zorg voor patiënten met oncologische aandoeningen, algemene heelkundige aandoeningen en klinische supervisietaken.
  • We vragen actieve deelname aan multidisciplinaire besprekingen en vakgroepoverleg, evenals een actieve bijdrage aan organisatorische taken in vakgroep en ziekenhuis.
  • Naast de topklinische patiëntenzorg in de aangeboden chirurgische (sub)disciplines verzorgt de vakgroep ook de opleiding van aios en coassistenten.

Wat vragen wij van jou?

  • Een gecertificeerd oncologisch/mammachirurg en een initiatiefrijke, enthousiaste teamspeler.
  • Affiniteit en inzet op het gebied van de organisatie en logistiek van de oncologische zorg in brede zin zijn een vereiste.
  • Participeren in alle diensten. 
  • Een empathische collega met goede communicatieve vaardigheden, die kan functioneren in een team
  • Je kunt de multidisciplinaire oncologische zorg in netwerkverband verder  uitbouwen.
  • Affiniteit met opleiden van coassistenten en arts-assistenten.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en twee referenties onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat bieden wij jou?

Een dienstverband aanvankelijk voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid daarna voort te zetten in onbepaalde tijd.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS.

Uiterlijke datum reactie
2017-11-30

Meer weten?
Het betreft hier een vacature voor 0.6 - 1 FTE
Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact op met:
Dr. F.T.J. Ferenschild, chirurg, voorzitter van de vakgroep Heelkunde
of Dr. O.B.A. Boelens, chirurg, te bereiken via telefoonnummer 0485-845000 .

Wie zijn wij?
Pantein is een veelzijdige speler in de zorg. De organisatie heeft één van de meest brede portfolio's van Nederland door de combinatie van het Maasziekenhuis, zorgcentra voor ouderen, thuiszorg en services aan huis. Hierdoor biedt de organisatie een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg. Zorg die dichtbij, vertrouwd en plezierig is, maar ook op-en-top medische zorg. Pantein werkt nauw samen met Radboudumc en Sint Maartenskliniek en partners in de wijk en eerstelijnszorg: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten. Alles is gericht op het bieden van een compleet en hoogwaardig zorgaanbod aan de inwoners van de regio Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Het Maasziekenhuis staat voor uitstekende kwaliteit, snelle service, adequate informatievoorziening, gastvrijheid voor klanten, betrokkenheid bij medewerkers en gerichtheid op samenwerking met partners

Op www.werkenbijpantein.nl vind je al onze vacatures en meer informatie over Pantein als werkgever. Op www.pantein.nl lees je meer over onze organisatie in het algemeen.

Solliciteer direct op deze vacature

Tip een vriend(in)

Vacature per: 
donderdag, 12 oktober, 2017
Ziekenhuis: 
Maasziekenhuis Pantein
Reageren voor: 
donderdag, 30 november, 2017