Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Mammachirurg

Mammachirurg

Functieomschrijving: 

De Joint Venture Chirurgen Noordwest.nl is een samenwerkingsverband tussen de chirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep (locaties Alkmaar en Den Helder) en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Een vakgroep van ambitieuze chirurgen die dag en nacht gedifferentieerde zorg biedt op het hoogste niveau.

Binnen de sectie mammachirurgie van onze maatschap is er ruimte voor een enthousiaste mammachirurg (0,8 - 1,0 fte)

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij, naast de volledige beheersing van de mammachirurgie, voldoende ervaring heeft in de algemene chirurgie.

In januari 2017 is de borstkliniek van Noordwest Oncologisch Centrum geopend. Dit is een initiatief en samenwerkingsverband van verschillende medisch specialisten van Noordwest en het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) in Beverwijk. Samen met het RKZ streven we naar hoogwaardige borstkankerzorg op drie locaties voor de gehele regio Noordwest Nederland: Alkmaar, Beverwijk en Den Helder. De kandidaat zal werkzaam kunnen zijn op deze locaties.

Het betreft een aanstelling bij de maatschap Medisch Specialisten Noord West. Op de arbeidsovereenkomst zijn de richtlijnen van de AMS van toepassing.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met dhr. J. de Jong, dhr. dr. K.J. Ponsen of dhr. R. Mollema (tel. 072-5482422).

Sollicitaties kunnen vóór 28 oktober worden gericht aan:
j.spronk@nwz.nl

of aan:

Noordwest Ziekenhuisgroep
Chirurgen Noordwest.nl
Mw. J. Spronk, managementassistente
Huisnummer 051
Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar

Vacature per: 
woensdag, 4 oktober, 2017
Ziekenhuis: 
Noordwest Ziekenhuisgroep
Reageren voor: 
zaterdag, 28 oktober, 2017