Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

GE-chirurg (1,0 fte, voor de duur van 5 maanden ter invulling van een zwangerschapsverlof)

GE-chirurg (1,0 fte, voor de duur van 5 maanden ter invulling van een zwangerschapsverlof)

Functieomschrijving: 

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met vijf locaties, met 4.200 medewerkers en driehonderd specialisten. Wij bieden top zorg dicht bij huis aan 400.000 inwoners in de Regio Rotterdam-Rijnmond. Dit wordt bevestigd door de topklinische status (STZ) van ons ziekenhuis en de verschillende keurmerken, waaronder het seniorvriendelijke keurmerk.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een uitstekende uitgangspositie: stevig verankerd in de samenleving, kwaliteit hoog in het vaandel en gemotiveerde, betrokken collega’s. Vol enthousiasme en inzet wordt er samen met de medisch specialisten, managers en adviesorganen gewerkt, waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.

De vakgroep Chirurgie Franciscus Gasthuis & Vlietland biedt per heden ruimte aan een

Fellow GE-chirurg met aandachtsgebied laparoscopische colonchirurgie (1,0 fte, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar )

En een

GE-chirurg (1,0 fte, voor de duur van 5 maanden ter invulling van een zwangerschapsverlof)

De vakgroep chirurgie Franciscus Gasthuis & Vlietland bestaat uit 20 chirurgen werkend op beide locaties, zij hebben een volledige opleidingsbevoegdheid in regio IV Rotterdam.
De vakgroep heeft kwaliteit, patiëntgerichtheid, vrije artsenkeuze en plezier in het werk hoog in het vaandel staan.

De missie van de vakgroep is:
‘Het verlenen van een breed aanbod van kwalitatief hoogwaardige chirurgische zorg door opleidingsgerichte, patiëntvriendelijke en innovatieve chirurgen’

Functieomschrijving
U zult zich bezig houden met de laparoscopische colorectale chirurgie, proctologie en de algemene chirurgie. Het betreft een fulltime dienstverband. U zult werkzaam zijn op beide locaties van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Wij zien uit naar een enthousiaste chirurg om ons team te versterken.

Wij zoeken: 
U beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent gedreven om kwaliteit van zorg te bieden en bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de dagelijkse praktijk.
Promotie en aantoonbare wetenschappelijke activiteit strekken tot aanbeveling.

Ons aanbod:
Wij werken in een gedreven team waarin we een breed palet aan oncologische en gastro-intestinale chirurgie bedrijven. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS). Een ontwikkel-assessment kan onderdeel uit maken van de procedure.     
Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer H.E. Lont, bereikbaar via e-mailadres h.lont2@franciscus.nl. Telefonisch kunt u contact opnemen via telefoonnummer 010-8935129

Belangstellenden wordt verzocht hun sollicitatie vergezeld van een curriculum vitae, binnen drie weken na het verschijnen van deze advertentie, te richten aan www.werkenbijfranciscus.nl U kunt uw sollicitatiebrief en cv uploaden via het sollicitatieformulier (vacaturenummer 101).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature per: 
dinsdag, 18 april, 2017
Ziekenhuis: 
Franciscus Gasthuis & Vlietland
Plaats: 
Rotterdam
Reageren voor: 
dinsdag, 9 mei, 2017