Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

FELLOW VAATCHIRURGIE

FELLOW VAATCHIRURGIE

Functieomschrijving: 

Het Amphia Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ) en één van de grootste niet academische ziekenhuizen van Nederland. Ruim 260 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 300 vrijwilligers maken zich dagelijks hard voor hoogwaardige en patiëntvriendelijke zorg op vier locaties in Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel, evenals een plezierige en inspirerende werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid. De manier van werken zorgt voor gedreven en betrokken medewerkers die sterk verbonden zijn met het werk dat zij doen voor onze patiënten. Het Amphia Ziekenhuis investeert in opleiding en training en biedt volop kansen voor doorgroei en ontwikkeling.

Functie-inhoud en profiel
U bent als algemeen chirurg met een afgeronde differentiatie vaatchirurgie per 1 juni 2017 beschikbaar. Verder wordt u de mogelijkheid geboden zich te ontwikkelen en te verdiepen binnen de vasculaire en endovasculaire chirurgie. Ook heeft u affiniteit met het begeleiden en opleiden van AIOS-chirurgie en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast bent u een teamspeler en bereid te participeren in het dienstenrooster als zelfstandig functionerend chirurg.

De maatschap
De maatschap Chirurgen bestaat uit 18 chirurgen, werkzaam op de 3 locaties, waarbij alle deelgebieden van de Heelkunde worden beoefend.
De maatschap beschikt over opleidingsbevoegdheid voor de algemene chirurgie en o.a. differentiatie vaatchirurgie.

Arbeidsvoorwaarden
Uw aanstelling is voor de duur van ten minste 1 jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten.

Informatie en sollicitatie
Uw informatie kunt u inwinnen bij Dr. G.H. Ho of bij Dr. L. van der Laan, telefoonnummer 076-595 5000 of via email: lvanderlaan@amphia.nl
Schriftelijke sollicitaties vergezeld van een curriculum vitae kunt u tot 15 mei 2017 richten aan Dr. G.H. Ho, chirurg, maatschap chirurgie, Postbus 90158, 4800 RK Breda.

Vacature per: 
donderdag, 1 juni, 2017
Ziekenhuis: 
Het Amphia Ziekenhuis
Plaats: 
Breda
Reageren voor: 
maandag, 15 mei, 2017