Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Fellow vaatchirurgie

Fellow vaatchirurgie

Functieomschrijving: 

Amphia is met 265 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers een van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Binnen enkele jaren zal op de hoofdlocatie in Breda een modern nieuw ziekenhuis gereed zijn, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken. Het Medisch Specialistisch Bedrijf - Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Naast de patiëntenzorg wordt door het MSB-A veel aandacht besteed aan onderwijs, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Functie-inhoud en profiel
U bent als algemeen chirurg met een afgeronde differentiatie vaatchirurgie per 1 juni 2017 beschikbaar. Verder wordt u de mogelijkheid geboden zich te ontwikkelen en te verdiepen binnen de vasculaire en endovasculaire chirurgie. Ook heeft u affiniteit met het begeleiden en opleiden van AIOS-chirurgie en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast bent u een teamspeler en bereid te participeren in het dienstenrooster als zelfstandig functionerend chirurg.

De vakgroep
De vakgroep Chirurgen bestaat uit 18 chirurgen, werkzaam op de 3 locaties, waarbij alle deelgebieden van de Heelkunde worden beoefend.
De vakgroep beschikt over opleidingsbevoegdheid voor de algemene chirurgie en o.a. differentiatie vaatchirurgie.

Arbeidsvoorwaarden
Uw aanstelling is voor de duur van ten minste 1 jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten.

Informatie en sollicitatie
Uw informatie kunt u inwinnen bij Dr. G.H. Ho of bij Dr. L. van der Laan, telefoonnummer 076-595 3008 of via email: lvanderlaan@amphia.nl
Schriftelijke sollicitaties vergezeld van een curriculum vitae kunt u tot 30 mei 2017 richten aan Dr. G.H. Ho, chirurg, maatschap chirurgie, Postbus 90158, 4800 RK Breda.

Vacature per: 
donderdag, 1 juni, 2017
Ziekenhuis: 
Amphia Ziekenhuis
Plaats: 
Breda
Reageren voor: 
dinsdag, 30 mei, 2017