Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Fellow Traumachirurgie

Fellow Traumachirurgie

Functieomschrijving: 

Per direct is de Vakgroep Chirurgie Midden-Brabant op zoek naar een Fellow Traumachirurgie

Met een  jaarlijks aantal van ongeveer 66.000 SEH-bezoeken (verdeeld over meerdere locaties), ruim 3.200 acute traumatologiegerelateerde opnames (waarvan meer dan 350 met ISS>15) en meer dan 2.000 fractuuroperaties, is het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) één van de grotere traumatologiepraktijken van Nederland. Sinds oktober 2013 is er 7 dagen per week - 24 uur per dag- een traumachirurg aanwezig op locatie ETZ Elisabeth, met als doel patiënten sneller en beter te helpen.

Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis (ETZ)
Het ETZ is een (boven)regionaal, topklinisch opleidingsziekenhuis in de regio Midden-Brabant. Het ETZ biedt zorg vanuit drie ziekenhuislocaties: ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden en ETZ Waalwijk. Op locatie ETZ Elisabeth leveren wij zware traumazorg in ons  level  1 traumacentrum voor de regio Brabant. Tevens beschikt deze locatie over een Level 3 IC van 34 bedden, twee volledig uitgeruste traumakamers met CT en twee state of the art Hybride operatiekamers. Naast de traumatologie, is ook de zorg rondom de vaatchirurgie op deze locatie geconcentreerd. Op locatie TweeSteden ligt de focus op de GI- en Oncologische chirurgie.

Vakgroep Chirurgie Midden-Brabant
De Vakgroep Chirurgie Midden–Brabant levert chirurgische zorg voor Midden-Brabant  op de twee ziekenhuislocaties in Tilburg en in Waalwijk. In de dagelijkse praktijk is de differentiatie inclusief de diensten ver doorgevoerd. Er is opleidingsbevoegdheid voor het specialisme Heelkunde en de chirurgische aandachtsgebieden traumatologie, vaatchirurgie, longchirurgie en gastro-intestinale chirurgie. Daarnaast heeft de vakgroep een contract met Defensie en participeren enkele traumachirurgen in uitzendingen voor defensie.

Kandidaat
Wegens vertrek van één van de traumafellows, is er behoefte aan ondersteuning van een fellow chirurgie en zijn wij per direct op zoek  naar een enthousiaste en gedreven NVT-geregistreerde fellow traumachirurgie. Salaris conform AMS.
We zien graag uw reactie vóór 27 april aanstaande tegemoet. We streven naar gesprekken in de ochtend van 4 mei. De sollicitatie kan worden gestuurd naar:

Vakgroep Chirurgie Midden-Brabant
t.a.v.     Renée Gunnewijk (vakgroepmanager)
r.gunnewijk@etz.nl   
Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis
Hilvarenbeekseweg 60
5022 GC Tilburg

Informatie over de vacature kan worden ingewonnen bij de voorzitter van de vakgroep: dr. D.D.E. Zimmerman,  of bij de medisch manager Traumacentrum: dr. K.W.W. Lansink (traumachirurg) of bij één van onze traumachirurgen. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met onze vakgroepmanager Renée Gunnewijk ( 06-46897028).  

Vacature per: 
donderdag, 13 april, 2017
Ziekenhuis: 
Elisabeth-TweeSteden ziekenhuis
Plaats: 
Midden-Brabant
Reageren voor: 
donderdag, 27 april, 2017