Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Fellow Oncologische Chirurgie

Fellow Oncologische Chirurgie

Functieomschrijving: 

Jouw functie binnen onze afdeling
Binnen de vakgroep Chirurgie van het Antoni van Leeuwenhoek is per direct een vacature voor een fellow oncologische chirurgie, voor de duur van 1 jaar. De focus van het fellowship zal liggen op de multidisciplinaire behandeling van het  mammacarcinoom, melanoom en sarcoom.

De oncologische chirurgie van het AVL omvat een breed scala van activiteiten. Naast de klinische taken op de poli, OK en afdeling is er ruimte voor wetenschappelijk onderzoek.
Indien meer specifieke belangstelling voor de thoraxoncologie bestaat, kan daar eventueel invulling aan worden gegeven.
In alle behandelingen staat het multidisciplinair werken centraal. Dit toont zich mede in de multidisciplinaire poli’s waar patiënten op het spreekuur door diverse specialisten worden gezien. Veel operaties worden ook gezamenlijk met andere snijdende disciplines uitgevoerd.

Jouw profiel
Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

  • Je hebt de opleiding chirurgie afgerond met bij voorkeur een differentiatie in oncologische chirurgie
  • Je hebt bewezen affiniteit met wetenschappelijk onderzoek.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden
Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de AMS regeling op basis van een 45-urige werkweek.

Interesse?
Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Prof.dr. G. Beets, Hoofd Afdeling Heelkunde, Prof.dr. E.J.Th. Rutgers, of Dr. H.S.A. Oldenburg, chirurgen, tel. 020 512 2551

Solliciteren kan door middel van het sollicitatieformulier op onze website: https://www.werkenbijavl.nl/vacatures/fellow-oncologische-chirurgie/#popup

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature per: 
vrijdag, 29 september, 2017
Ziekenhuis: 
Antoni van Leeuwenhoek
Reageren voor: 
vrijdag, 20 oktober, 2017