Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Chef de Clinique Chirurgie (full time)

Chef de Clinique Chirurgie (full time)

Functieomschrijving: 

De Medisch Specialistisch Coöperatie (MSC LLZ)  is een jong bedrijf dat medisch specialistische zorg levert in samenwerking met het LangeLand Ziekenhuis. De leden van de coöperatie garanderen samen met de collega’s in loondienst en alle andere zorgprofessionals van het LangeLand Ziekenhuis hoog kwalitatieve, betrouwbare, persoonlijke en veilige zorg. Sinds 2015 maakt het LangeLand Ziekenhuis deel uit van de Reinier Haga Groep. Het MSC LLZ streeft naar verdere samenwerking en integratie van vakgroepen binnen de Reinier Haga Groep. Het MSC LLZ biedt een ondernemend en stimulerend werkklimaat, waar samenwerking en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend zijn.

In verband met toenemende activiteiten en optimale borging op gastro-intestinaal gebied ontstaat binnen de vakgroep  Chirurgie per heden een vacature voor een 
Chef de Clinique Chirurgie  (full time)

Wij zijn op zoek naar een gastro-intestinaal georiënteerde collega met bewezen laparoscopische ervaring in de colorectale chirurgie. U bent patiëntgericht, communicatief vaardig maar bovenal een geschikt collega om ons te versterken. U bent een teamspeler die prijs stelt op goede samenwerking binnen en buiten de vakgroep. Er zal nauw samengewerkt worden binnen de Reinier HAGA Groep. Voornemen is om de GE chirurgie van het RdGG, HAGA en LLZ te centraliseren. Daarin verwachten wij van u een pro-actieve rol.

In beginsel is de functie voor vier dagen per week.
Bij gebleken geschiktheid zal een vaste aanstelling in de MSC worden aangeboden.
De vakgroep chirurgie van het Lange Land Ziekenhuis bestaat uit 7 chirurgen met als aandachtsgebieden gastro-intestinale chirurgie, oncologische chirurgie, vaatchirurgie en traumatologie. Het leveren van goede kwaliteit van zorg in een prettige werkomgeving staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden verder tropenopleiding en opleiding van co-assistenten.

Over het LangeLand Ziekenhuis

Het LangeLand Ziekenhuis is hét basisziekenhuis voor de regio Zoetermeer waar patiënten en hun naasten centraal staan en kunnen vertrouwen op hoogwaardige, betaalbare zorg, dichtbij huis. De organisatie werkt aan samenhangende efficiënte zorg in de regio. Door de relatieve kleinschaligheid zijn de lijnen kort en kennen alle specialisten elkaar goed. Dit is niet alleen positief voor de patiënt, maar leidt ook tot een prettige werkomgeving.

Binnen onze organisatie vormen de vijf kernwaarden van de Visie op zorg:‘Betrokken, Betrouwbaar, Gastvrij, Respectvol en Deskundig’ de basis van ons dagelijkse gedrag en handelen.

Meer informatie en uw sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer  P.  Langendijk, voorzitter MSC LLZ of de heer B.H.M. Heijnen, chirurg  via telefoonnummer 079-3462626.

U kunt uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae o.v.v. ‘CdC Chirurgie vóór 22-05-2017 sturen aan de afdeling P&O, Toneellaan 1, 2725 NA Zoetermeer of per e-mail  PenO@llz.nl.

Vacature per: 
vrijdag, 21 april, 2017
Ziekenhuis: 
Langeland Ziekenhuis
Plaats: 
Zoetermeer
Reageren voor: 
maandag, 22 mei, 2017