Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Chef de Clinique Chirurgie (0,8 FTE)

Chef de Clinique Chirurgie (0,8 FTE)

Functieomschrijving: 

De maatschap MSB Gooi en Eemland zoekt per 1 januari 2017 voor de vakgroep chirurgie die haar werkzaamheden heeft in Tergooi een: 
Chef de Clinique Chirurgie (0,8 FTE) (bij voorkeur affiniteit met Traumachirurgie en Spoedeisende Hulp)

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.
Tergooi is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen.
De vakgroep Chirurgie Tergooi bestaat uit 11 chirurgen. Binnen de vakgroep is er verdieping in de volgende aandachtsgebieden: traumatologie, gastro-intestinale, (endo)vasculaire, long- en oncologische chirurgie. De vakgroep levert hoogwaardige patiëntenzorg in de volle breedte en is continu bezig met vernieuwing. Tergooi heeft de opleiding heelkunde.

Het profiel
Van u wordt verwacht dat u de algemene heelkunde in de volle breedte kunt uitoefenen maar bij voorkeur ervaring en affiniteit heeft met Traumachirurgie en Spoedeisende Hulp. Daarnaast vindt u het een uitdaging om in een opleidingsziekenhuis te werken. Ervaring strekt tot aanbeveling, maar ook als u enthousiast en gedreven aan het begin van uw carrière staat, wordt u van harte uitgenodigd mee te solliciteren.

Het aanbod
De aanstelling is voor de periode van één jaar. Honorering gebeurt volgens de AMS richtlijnen. U komt in dienst van het MSB, maar ontvangt functioneel leiding van de vakgroep Chirurgie. Voor meer informatie over deze functie kan u contact opnemen met mevrouw dr. E. Vriens, mammachirurg, of kijk op www.tergooi.nl.

De procedure en overige informatie
U kunt uw reactie vergezeld van uw cv en motivatie, vóór 15 mei 2017 digitaal sturen aan hgout@tergooi.nl en richten aan de heer Dr. J.W. Briel, voorzitter maatschap MSB Gooi en Eemland, Van Riebeeckweg 212, 1213 XZ Hilversum.

Vacature per: 
donderdag, 13 april, 2017
Ziekenhuis: 
Tergooi
Plaats: 
Hilversum
Reageren voor: 
maandag, 15 mei, 2017