Header image

Site tools

Contact

Bezoekadres
Mercatorlaan 1200 3528 BL, Utrecht
Domus Medica 6e etage, gebouwdeel A
   
Contact
030 282 33 27 E-mail ons
Meer contactinformatie...

Zoeken

Inloggen

Bariatrisch Chirurg

Bariatrisch Chirurg

Functieomschrijving: 

Wie zijn wij?
De vakgroep chirurgie en orthopedie van Rijnstate bestaat uit 16 gedifferentieerd chirurgen en 8 orthopedisch chirurgen. De vakgroep heeft opleidingsbevoegdheid voor de opleidingen Heelkunde en Orthopedie binnen cluster regio VII. Rijnstate is een ‘teaching hospital’. Dit houdt in dat opleiding en training volledig geïntegreerd zijn in de dagelijkse praktijk. Tevens is er een samenwerkingsverband met het Ministerie van Defensie. In verband met pensionering van een van onze maten per 1 februari 2018 zijn wij op zoek naar een bariatrisch chirurg (m/v).

De bariatrische zorg is een speerpunt van het Rijnstate ziekenhuis. Dit komt onder andere tot uiting in sterke multidisciplinaire samenwerkingsverbanden binnen ons centrum. De bariatrische zorg wordt grotendeels geleverd in het Vitalys Obesitas Centrum (onderdeel van Rijnstate) in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK). Door onze functie als supraregionaal verwijscentrum voor complexe bariatrische chirurgie wordt het complete scala van multidisciplinaire therapieën aangeboden. Wij zijn met meer dan 1200 bariatrische ingrepen per jaar een van de grootste bariatrische centra van Nederland. De bariatrische chirurgie wordt op dit moment uitgevoerd door 4 chirurgen en een fellow, ondersteund door een team van gespecialiseerde verpleegkundigen. Wetenschappelijk bariatrisch onderzoek is goed ontwikkeld binnen ons centrum en er zijn meerdere onderzoekers (promovendi) bij ons in dienst.

Wie bent u?
U bent een bariatrisch chirurg die zijn/haar omgeving inspireert en nieuwe ontwikkelingen initieert. U bent een bevlogen en getalenteerd chirurg met aantoonbare affiniteit, kennis en ervaring in de bariatrische chirurgie. Naast een bariatrische praktijk heeft u een extra aandachtsgebied. U heeft uitstekende communicatieve vaardigheden met een patiëntgerichte, integere en kwaliteitsgerichte werkhouding. U heeft interesse in en betrokkenheid bij het onderwijs en de training van onze chirurgen in opleiding, co-assistenten en (gespecialiseerde) verpleegkundigen. Daarnaast heeft u aantoonbare wetenschappelijke ervaring. Een afgerond promotietraject strekt tot aanbeveling.

Wie is Rijnstate?
Rijnstate biedt hoogwaardige ziekenhuiszorg in de regio Arnhem, Rheden en de Liemers. Met onze vier locaties in Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid  bevinden we ons altijd dicht bij onze patiënten. Aan een verzorgingsgebied met 460.000 inwoners bieden we dag en nacht basiszorg en hooggespecialiseerde medische zorg. We ontvangen jaarlijks ruim een half miljoen patiënten op onze poli’s en nemen meer dan 40.000 patiënten op voor diagnostiek of behandeling. Als Hightech-interventiecentrum, waar medisch-specialistische kennis en complexe apparatuur (zoals bijvoorbeeld twee operatierobots) zijn geconcentreerd zijn we als topklinisch ziekenhuis een toonaangevende zorgaanbieder in Nederland.

Interesse?

Ons aanbod
Toetreding tot onze vakgroep en de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR) volgens de richtlijnen van de Orde van Medisch Specialisten.

Informatie en sollicitatie
Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan telefonisch contact op met de heren dr. B.P.L. Witteman, dr. Th. J. Aufenacker of dr. E.J. Hazebroek (bariatrisch chirurgen), allen bereikbaar via 088-005 6909.
Uw motivatiebrief en CV zien wij graag uiterlijk 21 oktober 2017 tegemoet. U kunt deze richten aan Rijnstate, de heer Frank Willems, voorzitter CMSR. Van alle medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed door Rijnstate. Solliciteren kan alleen online. Ga hiervoor naar www.werkenbijrijnstate.nl

Vacature per: 
donderdag, 1 februari, 2018
Ziekenhuis: 
Rijnstate
Plaats: 
Arnhem
Reageren voor: 
zaterdag, 21 oktober, 2017